Butiken med Sveriges bredaste sortiment av trappor

10 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Stegfabriken.se levererar dagligen trappor till massor av svenska hem och de har i särklass Sveriges bredaste utbud. I butiken finner vi allt ifrån spiraltrappor och l-trappor till lofttrappor och byggtrappor, här finns verkligen något för alla. Stegfabriken säljer trappor från Skandinaviens största och bästa producenter och det garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Rätt trappa kan ge hemmet ett rejält lyft.

Utbudet av trappor på marknaden är enormt och Stegfabriken tillhandahåller ett gediget sortiment av trendiga och praktiska trappor. Om man nu har svårt att välja eller inte vet vilken sorts trappa som passar bäst så står Stegfabriken till förfogande med sin expertis och hjälpsamma kundtjänst. Skulle det vara så att just den trappa du behöver inte finns så går det alltid att fylla i ett formulär för specialbeställning så får man en offert från butiken. Kolla in https://www.stegfabriken.se/trappor för att ta del av det utsökta utbudet.

trappa

En trappa ska passa in i rummet rent praktiskt samtidigt som man vill ha den så estetiskt tilltalande som möjligt och då är det Stegfabriken som ska besökas då de är ledande på marknaden. Utöver det praktiska och estetiska så är säkerhet det allra viktigaste när det gäller trappor och det garanterar butiken genom att endast sälja produkter från Skandinaviens främsta producenter.

Butiken säljer inte bara härliga trappor för invändiga ändamål utan även utomhustrappor. I den här kategorin finner vi mängder av snygga trappor för altaner, spiraltrappor och trappor till takterrasser. Även här går det att få speciallösningar om standardtrapporna inte skulle passa. Stegfabriken har utöver alla trappor ett enormt utbud av stegar, ställningar och andra mer byggrelaterade produkter i sitt sortiment för både hemmabruk och företag.

Stegfabriken har ett stort säkerhetstänk och man har sedan 2007 varit med och bidragit till medvetandet om arbetsrelaterade olyckor vilka ofta kommer i form av fall från stegar och byggställningar.

Fler nyheter