En jultröja höjer humöret, året om!

09 maj 2019 Mikael Barani
En jultröja höjer humöret, året om!

”Den förberedde blir aldrig överraskad.”

Detta motto passar in såväl på preppern som på den som redan under våren börjar ladda inför den kommande vinterns julsäsong. Utöver traditioner som pepparkakor, glögg och julgranspynt så har på senare år jultröjan börjat bli ett stabilt inslag inför att tomtens tider stundar.

Begreppet ”ugly Christmas sweater” blommade upp för ett gäng år sedan och det anordnas till och med fester på detta tema. Nu behöver man inte gå så långt som att gå på ett dedikerat party för att representera, som de säger på andra sidan Atlanten, utan det räcker med det egna julfirandet hemma.

Dessutom behöver ju inte jultröjorna vara fula. Det tanken tog fyra danska killar tillvara på när de startade upp Jule-Sweaters, vars svenska sajt finns på https://jul-troja.se/.  

Casper, Christoffer, Jesper och Oskar designar själva alla tröjor på Jul-tröja.se, och de säljer dem i storlekar för herrar, damer respektive barn.
Bland annat kan du välja mellan varianter beroende på humör eller omständighet. Här är några exempel på modeller:

Den eleganta jultröjan: Passar perfekt till den lite mer formella högtiden. Enkel design i rött och vitt som kan bäras bära ovanpå skjortan. Ett stabilt och diskret val för förstagångsköparen som känner sig lite osäker.

Den ultimata jultröjan: För dig som vill ha extra allt, men ändå inte för bananas. Den är rolig, men håller sig ändå inom ramarna, så att säga.

Snögubbens jultröja: Här snackar vi 3D baby! För dig som vill ha extra allt, och verkligen vara för bananas! Snögubben har utstickande detaljer som säkert kan roa barn, och hundar.

Oavsett om du är rutinerad bärare av jultröjan, eller om i år är första året som du säker ge dig in i matchen, så kommer du garanterat att hitta något som passar just dig.

Merry early Christmas to you all!

Fler nyheter