Lätt för boende i Järfälla att hitta rätt tandläkare

24 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Det är bra om tänderna kollas upp då och då för att kunna utesluta att karies har angripit tänderna, för att du lättare ska kunna använda dina tänder till det de är till för. Finns det problem så skall de undersökas snarast för att kunna lindra eller bota.

På tandläkarmottagningar görs tandbehandlingar av olika slag. Det finns tandläkare i Järfälla som erbjuder vanliga undersökningar men även tittar på tandreglering och estetisk tandvård. Personalen finns där och hjälper kunder med sina tandproblem.

Olika behandlingar som kan erbjudas

Tandläkare som arbetar på mottagningen i Järfälla är yrkeskvalificerade och har många års erfarenhet av olika typer av behandlingar samt även rådgivning. Här välkomnas patienter in för att få en gratis konsultation. Det är viktigt att få all information och en helhetsbild av hur ingrepp eller åtgärder kan komma att se ut.

– Tandimplantat – har en patient förlorat eller skadat tänder går det att få hjälp med det via tandimplantat.

– Tandreglering – nu finns det moderna metoder för tandreglering som gör att sneda tänder kan rättas till utan den klassiska modellen ”rälsen”.

– Estetisk tandvård – det innefattar missfärgade tänder, fyllningar som inte blivit bra eller något annat med utseendet på tänderna som inte gillas.

 

Tandläkare Järfälla

 

Kvalitetskrav hos en privat tandläkare

Att besöka en tandläkare ska kännas tryggt. För att kunna erbjuda patienter den bästa vården och servicen inom tandvården har tandläkare i Järfälla mycket erfaren personal. Stor kunskap om olika behandlingar gör att dagens arbete underlättas. Det går att kontakta mottagningen genom att ringa, maila eller genom att använda deras kontaktformulär via hemsidan.

Väntetiden på att få service är inte särskilt lång. Mottagningen är av den mindre storleken, och här satsas det på kvalitet, vilket innebär att varje kund blir sedd och hörd utifrån den hjälp de behöver. Är det så att det gäller akuttandvård så kan kliniken erbjuda detta också, inom 24 timmar. 

Fler nyheter