Ponnyridning i Stockholm för de minsta

26 juli 2021 Lily Hansen

Hästar har för många alltid varit en stor del av ens liv. Redan när man var liten började man rida. Efter det har det bara blivit mer och mer. Såklart har det funnits en önskan om att när man själv får barn, kommer det barnet vilja rida. Önskan blev uppfylld och det blev en liten ryttare av barnet. Att rida på föräldrarnas stora hästar är inte samma sak som att rida på de små. Även fast man kan skaffa en egen liten, så är det bättre att få börja på ponnyridning. 

Hästar är djur som inger väldigt mycket respekt. De som inte är vana vid hästar känner ofta en rädsla för dem. Som ett litet barn är det både tryggare och behagligare att vara med en häst på sin egen nivå. På ponnyridningen får barnen dessutom lära sig allt om hästar. Det är inte bara hästar det handlar om, utan även om gemenskap med de andra barnen. Kanske hittar ditt barn sin nya bästa vän!

 

Snälla hästar ställer upp

Det sägs att man inte är en riktig ryttare förrän man har ramlat av minst hundra gånger. Det finns ingen sanning i det. Istället har man sagt det för att göra det enklare när man ramlar av, men kommer “Ett steg närmare målet”. Att ramla av tillhör ofta ridning och de flesta gånger går det bra. Men när man rider på ponnyridning i Stockholm, då är det snälla och trygga individer man får låna. Kolla vilka hästar de har här: https://www.swartlingsridskola.se/

Hästar är helt fantastiska varelser. De flesta är väldigt snälla och måna om sina små ryttare, medan andra kan ha en räv bakom örat. Ridning och hästar är otroligt givande för människor, vare sig det är stora eller små ryttare. Så låt din lille börja på ridning, en dag kanske det är höga höjder som gäller.

 

Fler nyheter