Välkomna kunden med skyltar

13 juni 2019 Jenny Olsson
Välkomna kunden med skyltar

Att göra reklam för sig när man har en verksamhet är viktigt. Det finns många kanaler att välja mellan som radio, TV och tidningar men man får inte glömma direktreklamen som är oerhört viktigt. När man annonserar i till exempel en tidning är det lätt hänt att inte nå hela sin målgrupp och det finns även risk att de som sett annonsen snabbt hinner glömma den när den bläddrar vidare i tidningen och ser 100 annonser till. Med direktreklam kan man orka kunden till merförsäljning eller att kliva in i butiken eller vilken verksamhet man än nu har. 

 

Ett bra sätt att locka in potentiella kunder är att använda sig av skyltar. Med skyltar ser förbipasserande att man finns och ser de dessutom ett skyltfönster som lockar kan det hända att de blir intresserade och kommer in. När man väl fått in kunden i butiken ska man vara noga med att skylta med erbjudanden. Även om man gärna vill berätta om sina erbjudanden och ha det personliga mötet med kunden är det inte säkert att man hinner haffa och prata med alla kunder som kommer in om det skulle råka komma in många samtidigt. 

Hos https://www.skiltex.se/ hittar man ett stort och bra urval av skyltar och banderoller. Här finns skyltar för både inom- och utomhusbruk. Här kan man hitta material för att exponera sin butik på ett perfekt sätt. Att köpa exempelvis skyltar är ett billigt sätt att investera i reklam. Med skyltar kan du byta ut text och därmed erbjudanden och är därför väldigt billigt mot för att till exempel annonsera i en tidning som kan innebära mycket pengar för en mindre butik som inte har så stor omsättning. 

Om man vill se skyltarna på riktigt och kanske ska köpa in en hel del har Skiltex en riktigt butik och en visningslokal i Köpenhamn som man kan besöka. 

Fler nyheter