Verkstaden för dina bilbekymmer

04 mars 2019 Jenny Olsson
Verkstaden för dina bilbekymmer

 

Att få bilproblem är aldrig roligt, speciellt inte om man själv inte så insatt. Om man får problem med bilen behöver man oftast hjälp så snart som möjligt eftersom de flesta använder bilen ofta. Det kan vara det enda färdmedlet att ta sig till och från jobbet till exempel och har man en trasig bil kand et bli stora problem. När man får fel på bilen vill man gärna vända sig till en verkstad som man vet är bra och kunnig. Om man saknar kunskap själv är man helt i deras händer och måste lita på att de gör ett bra jobb och åtgärder det som behövs. Att laga bilen kan dessutom vara rätt kostsamt ibland vilket gör att man vill veta att man får ett bra utfört jobb när man lämnar in bilen, med reservdelar av bra kvalitet. 

 

 

 

När du letar efter en bilverkstad kan du ringa eller kika in till R M Bil & Motor HB. Här kan du få hjälp med däckbyte, reparation och service. De har över 20 års erfarenhet och kunskap av branschen, vilket gör dem till ett tryggt val. De utför service och reparationer på alla bilar, oavsett märke. De tar inte hand om bara personbilar utan kan också utföra service och reparationer på lätta lastbilar, släpvagnar och veteranbilar. Här kan man också få hjälp med att släcka besiktningstvåor. Att få bra hjälp när man har något form av bilproblem eller behöver lämna in bilen på service är oerhört skönt. 

I verkstaden finns det försäljning av däck från olika leverantörer, bland annat NDI och Euromaster. De är också ackrediterade av Swedac vilket innebär att certifiering, kontroll och provning görs med hög kvalitet. Deras motto är att kvalitet lönar sig i längden och det är just det som gör att man som kunde återvänder till en bilverkstad. 

Fler nyheter