En trapphusrenovering ger glada hyresgäster

25 april 2022 william eriksson

editorial

Det är viktigt att vår bostad känns trivsam och mysig så att vi trivs när vi är hemma i lägenheten. Något annat som gör att hyresgästerna känner sig tillfreds är ett rent och fräscht trapphus. Det kan bli många vändor upp och ner för trappan eller hissen. I många fall så hämtas posten nuförtiden nere i trapphuset. Att då behöva vistas i en grå och trist miljö gör ingen glad.

Ett trapphus kan vara i behov av en uppfräschning eller en renovering. Lite ny färg på väggarna eller ett nytt vackert golv kan lyfta hela trapphuset till en ny nivå. Det finns många olika färger och nyanser att välja bland för att skapa något unikt som drar blickarna till sig. Det går även att få någon form av dekorationsmålning om du önskar det.

När du ändå är i farten med att snygga till i trapphuset kan du även få säkerhetsdörrar installerade. Både in till lägenheterna och till gemensamma utrymmen. Något annat som bör ses över är belysningen så att den är väl fungerande med hela och fina lampor.

 

trapphusrenovering

 

Entrén till fastigheten är viktig att tänka på

Det första som du möts av när du ska gå in i en fastighet är entrén. Vid en trapphusrenovering så bör du se över hur den befintliga entrén ser ut. Om det är en gammal och omodern port in till fastigheten kan det vara dags att byta ut den. Det finns en mängd olika varianter av entréportar och en robust och säker modell skapar trygghet för hyresgästerna.

Du kanske behöver installera nya och effektiva postboxar i trapphuset. Om du kontaktar ett företag som erbjuder renovering av trapphus så kan du i de flesta fall beställa nya boxar av dem. De erbjuder olika lösningar och modeller så du kan välja ett alternativ som passar för just ert behov.

Fler nyheter