Flyttfirma för livets flyttlass

Genom livet sker många bostadsbyten och det bästa är att anlita en flyttfirma, för att orka leva själv. Första flytten i livet är ut ur mammas mage. Föräldrarna tar med bebisen från lilla ettan till trerummaren några kvarter längre bort. Sedan när syskonet anländer behövs fler rum, så en ny flytt går till ett radhus på andra sidan staden. När rörelsebehovet för barnen blir för stort och den lilla gräsplätten vid radhuslängan för liten, bär det istället av till villan på landet. Där växer de upp, blir flygfärdiga och flyttar till egna bostäder. Den ena till lägenhet i samma gamla hus där första ettan låg, den andra till studentlägenhet i storstaden.

 

 

Belasta flyttfirman istället

 

Inte nog med att det ska flyttas från bostad till bostad. Även jobbet ska byta till nya lokaler, flera kvarter bort från ursprungsplatsen. Att orka med alla dessa flyttlass på egen hand, nej, det gör man bara inte. En stor mängd av det som skall flyttas går inte ens att bära på egen hand. Familj och vänner har kanske inte tid att hjälpa till, eller ork för den delen. För ork och styrka måste man ha. Sådan himla tur att det då finns flyttfirmor att ta hjälp av istället. Man slipper belasta nära och kära och låter istället andra lasta in i bohaget i flyttbilen.

 

Att tänka på

 

Några saker är viktiga att tänka på när man skall flyga ur sitt bo och anlitar en Flyttfirma. Enligt firman Stadsbuds 2:an ska varenda pinal som får plats i en kartong ner i densamma. Glöm sedan inte att märka upp kartongerna, så går det smidigare när det är dags för uppackning. Sista flytten blir kanske till ålderdomshemmet. Då finns förhoppningsvis ändå ork och energi kvar för skoj och bus med barnbarnen, eftersom kroppen inte är utsliten av att bära möbler och flyttkartonger.