Hitta en bra billackering i Staffanstorp

25 oktober 2021 patrick pettersson

editorial

Är det dags att snygga till lacken på bilen? På liknande sätt som du åker till besiktning med bilen och ser till att den funkar invändigt, så behöver bilen ibland snyggas till på ytan. Repor och rost är inte bara estetiskt missprydande, de kan också få konsekvenser om de inte tas om hand. 

Små rostfläckar kan äta upp hela bilen till slut, om du inte gör något åt saken i tid. Bättre att förebygga problem och att åtgärda mindre skador med detsamma. Dessutom blir bilen finare att se på. Inte vill du visa upp dig på jobbet med en sliten bil med dålig lack?

Ny lack eller ny färg

Du kan välja att lacka om bilen i samma nyans och färg som du redan har. Fast det är såklart möjligt att byta färg när du ändå håller på. Om du väljer att lacka om bilen i samma färg kan du välja att bara applicera lack på de delar som behöver det, förutsatt att övriga lacken ser fin och fräsch ut fortfarande. Om den är sliten eller bleknad blir resultat inte så bra om bara vissa partier behandlas. Då är det bättre att lacka om hela bilen.

 

Hur går det till?

Du måste tyvärr avvara bilen en liten stund. Men det finns gott om lackerare som tar sig an din bil om de får chansen. Det fina är att du kan hitta på något annat under tiden. Jobba, gå på stan eller ta en sväng med kidsen till badet. Gör det du känner för. 

Sedan kan du hämta upp bilen igen och den kommer kännas som ny igen, du kanske inte ens känner igen den. En ny lackning håller väldigt länge. Boka en tid för billackering i Staffanstorp och lämna in bilen! Var hittar man någon som kan göra detta på bilen? Här kan du lämna in bilen.

Fler nyheter