Husbilen som blir till det mobila hemmakontoret

05 oktober 2021 Mikael Barani

editorial

Visst finns det en skön känsla av frihet i att föreställa sig att inte ha ett fast hem? Okej, det är skrämmande också – det var trots allt väldigt länge sedan vi övergav det nomadiska livet för civilisationen.
Dock är det ju fler och fler idag som dras till fenomen som ett liv som digital nomad där hela världen är ens ostron.

En spännande framtid

Nu när Norden har föregått med gott exempel och i stort sett öppnat upp sina samhällen kan vi hoppas på ringar på vattnet. Tänk att återigen kunna resa fritt och inte vara bunden av gränser på det sättet som vi är idag.
Det gäller att hålla hoppet uppe och tro på en ljusare framtid. 
Historiskt sett brukar det också vara så att perioder av stora mörker följs av nya tider då mänskligheten tar språng ut i oanade möjligheter.

Kanske är det så att vi kommer att få se allt fler vilja upptäcka världen igen, inom en snart framtid. Att man säger hej då till sitt hus och istället köper en husbil eller en husvagn på https://fritidscenter.se/fordon?sortOrder=created&type=2 för att sedan ge sig av ut i Europa.

För i och med hemmakontorens tid är det fler av oss som har insett att det faktist går att jobba från lite var som helst. Bara man har en dator och en internetuppkoppling går det faktiskt att komma i kontakt med folk även mitt ute i bushen.

Alltså: även om det fortfarande känns lite dystert att tänka på internationellt resande just nu gäller det att hålla siktet inställt på horisonten.
För är det något som historien har lärt oss är det att mänskligheten klarar av allt som vi ställs inför. 
Fortsätt tro på detta faktum och på att vi kommer att skapa en värld som är långt mycket mer än vad vi trodde var möjlig.

Fler nyheter