Modulbyggen ger företaget oanad flexibilitet

25 mars 2022 william eriksson

editorial

Något som är ytterst viktigt för ett företag i en föränderlig bransch är att kunna vara flexibel. De branscher som från ena månaden till nästa har olika personalbehov, väljer ofta att anlita frilansare som kommer in vid behov i stället för att ha fast anställda över tid.

Denna flexibilitet gör att de inte sitter med personal som kostar, när de inte har något jobb för dem. Dock är det inte lika lätt att vara flexibel med lokaler. Dessa är inte lika enkla att expandera och minimera i förhållande till företagets tillfälliga verksamhet. Kreativa företag hittar olika lösningar för detta, men det är ett tungt problem.

Modulbyggen kan följa ditt företags storlek

Modulbyggen kan vara lösningen för även lokalsidan av ett flexibilitetsbehov. Därmed kan företaget helt enkelt hyra grundlokaler med några fasta lokaler med gott om utrymme runtom. I de fasta lokalerna inhyses den fasta personalen och den verksamhet som bedrivs oavsett nivån på övrig verksamhet.

När ni då har stora uppdrag på gång och ska plocka in x antal underleverantörer och frilansare så anlitar ni ett företag som kan erbjuda modulbyggen. Ett sådant företag kan ge flexibla och snabba lösningar. På en förutbestämd tid är de på plats och levererar lokaler. 

 

modulbyggen

 

Som att bygga lego med kontorslokaler

Ska man förenkla bilden av vad modulbyggen innebär så är det som ett lego med lokaler. När ni behöver mer lokaler transporteras modulerna till er, placeras och kopplas in efter era önskemål.

Ni kan välja hur många lokaler ni behöver, vilka sorters lokaler samt hur de ska vara placerade. Ni kan ha dem i direkt anslutning till era befintliga lokaler eller en liten bit ifrån. När ni sedan är klara med ert stora projekt och er tillfälliga personal lämnar er, så kan företaget komma och hämta tillbaka modulbygget och ni är tillbaka till era ordinarie lokaler. 

Fler nyheter