Presenter till alla

04 december 2019 patrick pettersson
Presenter till alla

Delad glädje är dubbel glädje, heter det. Men vad kan du göra om de du vill dela din glädje med bor långt borta och ni inte kan träffas så ofta som ni vill? Det kan vara barndomsvänner, släktingar, kanske rent av dina vuxna barn som flyttat till tjotahejti och nu bara kan hälsa på ett par gånger om året. Du ser fram emot besöket, och har hela halvåret gått och köpt lite småsaker här och där som du drömmer att få ge dem i present. När de äntligen kommer har du samlat på dig så många små presenter att de knappt får plats med allt i bilen.

 

 

“Tack, men nej tack”

 

“Tack mamma för presenterna, men du behöver inte köpa en massa saker till oss. Vi älskar dig ändå”. Du fattar: de har redan för fullt i bilen och vill inte ha mer saker att släpa på. Men minstingen skulle passa så bra i tröjan du håller på att sticka… du får fixa det på annat sätt. En smart metod att visa lite kärlek till de dina även när de är långt borta är att skicka små presentpaket till dem när som helst på året. Om du vill att paketet ska komma fram till ett specifikt datum kan du välja en tjänst som ups eller dhl express. Tjänster som paket.se låter dig även sköta alla detaljer online.

 

Ett glädjande besök

 

Glöm inte att paket på posten eller dhl expresspaket bara kan gå så långt när det gäller närhet inom familjen. Ta chansen när du kan och hälsa på! Har du vänner långt borta – ta dig en helg för dem också. Man vet aldrig vilka vändningar livet kommer att ta. Glömmer du att lämna tackkort efter besöket kan du ju alltid skicka en bukett med vackra rosor som tack för senast när du kommit hem igen.

Fler nyheter