Våga visa ditt företag ute på stan!

Idag finns så många olika sätt att göra reklam. Det kan låta som något positivt men i verkligheten är det svårare än någonsin att bli sedd. Dessutom kan det bli otroligt kostsamt om man ska betala för annonser som de flesta inte läser. Det är bara att gå till sig själv; läser man verkligen alla annonser i tidningen? Och ännu viktigare, kommer man ihåg dem nästa gång man behöver en produkt? Troligtvis inte. Så hur gör man för att synas, för att bli ihågkommen när det verkligen gäller? Jo det är faktiskt enklare än man kan tro. Enkelt förklarat, var där kunden är, varje dag. Det ger resultat.

 

Vad är hemligheten?

När man upptäcker den är den det mest uppenbara. Har du själv suttit och skrivit med en penna, druckit ur en mugg eller fått en nyckelring som prytts av en företagslogga? Det är genialiskt – profilprodukter. Något kunden ser varje dag. Att ge bort små gåvor med reklam på. Eller utlysa tävlingar där kunden kan vinna handdukar, solstolar, kepsar och andra produkter som passar sig exempelvis för sommaraktiviteter. De kommer att ta med ditt företag ut i sommarsverige. 

 

 

Ge gåvor till personalen som blir vandrande reklampelare

En idé kan vara att exempelvis ge personalen en riktigt bra vinterjacka med företagets logotyp på. Inte nog med att det är fantastisk reklam. Det talar också om för dem som ser dem vilken omtänksam arbetsgivare företaget är som ger sina anställda fina och bra presenter. Eller kanske man hostar ett företagsevent där alla deltagare får en keps eller en halsduk och personalen får träningskläder med loggan på. På så sätt kan kunderna lätt se vilka som kan hjälpa till och svara på frågor. Det finns så många sätt att nå ut. Bor du i huvudstaden så googla på Profilkläder i Stockholm för nya ideer.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *