Catering för konferenser, afterworks och events

15 juli 2019 jonas olsson
Catering för konferenser, afterworks och events

En bit vällagad mat sitter aldrig fel, inte heller i olika företagssammanhang där en smarrig måltid eller en inbjudande buffé ofta är ett välkommet inslag. Att anlita en cateringfirma är ett smidigt sätt att få riktigt bra käk levererat och uppdukat precis där man önskar, utan att behöva boka bord på en restaurang eller själva agera kockar. 

 

Norrländska delikatesser

Det finns en uppsjö av cateringfirmor i Sverige, många med unika inriktningar som passar särskilt bra vid t.ex temakvällar eller liknande. Letar ni efter en cateringfirma i Stockholm har ni tur – här finns en mängd olika att välja mellan med smaker från världens alla kök. Kanske är ni sugna på en smak av vildmarken till nästa afterwork? Restaurang Knut är en av flera Stockholmsbaserade restauranger som erbjuder catering med en norrländsk touch – svenska smaker och lokala råvaror när de är som bäst.

 

Inte bara för speciella tillfällen

Allra vanligast är att beställa catering inför en happening av något slag, t.ex. företagets sommarfest, en bjudning med kunder på kontoret eller en konferens. Men catering är alltid en bra idé, även vid mindre tillställningar som en gemensam fredagslunch med kollegorna eller en härlig frukost till morgonmötet. Det behöver heller inte vara extra allt med en dignande buffé bara för att det är catering – det går precis lika bra med ett enklare upplägg! Maten smakar lika bra ändå.

 

Allergier och specialkost

För att alla vid matbordet ska kunna äta gott och ha trevligt, är det viktigt att informera cateringfirman om det finns allergier eller önskemål om t.ex. vegansk eller vegetarisk kost. Allergier och specialkost är vanligt men inget hinder för att få riktigt bra och god mat! Satsar ni på en grönare väg för hela gänget, finns det såklart även restauranger och cateringfirmor som erbjuder helt vegetariska och veganska måltider. 100% grönt och minst lika gott.

Fler nyheter