Handmålade tavlor

12 mars 2019 Eva Olsson
Handmålade tavlor

Om du letar efter nya tavlor till din bostad så har Mynewart många oljemålningar att välja bland. Här hittar du tavlor med olika storlekar och färger, motiv med mer dämpade färger till målningar med sprakande färger. Alla tavlor är målade på en duk i hög kvalitet som är monterad på en kraftig ram. Det är dessutom ett bra pris på dem, med tanke på att de är handmålade av begåvade konstnärer.

Här finns många tavlor med djurmotiv som slår en med häpnad, men även motiv på människor och natur. Det finns även en hel del abstrakta målningar, så kallad modern konst, att välja bland. Genom det stora utbudet är det lätt att hitta en tavla som man faller för.

Vad man väljer för motiv beror därför till stor del på om man vill att tavlan ska framhävas i rummet eller inte. Man kan välja ett motiv med färger som smälter in med rummets övriga inredning eller ett mer färgstarkt motiv som drar blickarna till sig och blir fokus i rummet.

Det stora utbudet av tavlor gör att det inte blir svårt att finna en målning som passar för just ditt rum. En stor tavla med starka vackra färger kan ge ett rum, som kanske känns lite tråkigt, ett rejält lyft.    

Det är enkelt att beställa tavlor på nätet. Leveransen tar inte mer än 2-4 arbetsdagar och det bästa är att frakten är gratis oavsett tavlans eller tavlornas storlek. Om du beställer en tavla som är för stor för att levereras med det vanliga transportsättet kan det ta några extra dagar och även då är det förstås gratis frakt.

Tavlorna är försäkrade under transporten så du själv tar inte någon som helst risk. Fördelen med att beställa på nätet är också att du har 30 dagars returrätt, vilket ger dig möjlighet att i lugn och ro betrakta det nya konstverket.

 

 

Fler nyheter